Provspela med oss

Det är viktigt att du passar in i laget och att laget gillar dig!
Vi är varandras resurser under 24 månader och bygger detta på glädje, engagemang och att vi gör varandra bättre . Här är olikheter en skatt. Vi har en riktig förbundskapten som älskar olikheter. Vi gör saker lite annorlunda men det skal leda till en förbättring i ditt liv, bättre som person, tydligare ledare, smartare strateg, lönsammare affärer, nya perspektiv, bredare nätverk, ja anledningarna kan vara olika. Allt bygger på ett Gränslöst tänkande och agerande.

Vill du ha en fyrfaldig världsmästare som din huvudcoach?

Bli medlem i Landslaget för Personlig Utveckling!

Anmälningsperiod pågår nu till det regionala landslaget och de 101 platserna som skall besättas. Kenth Hultqvist, Jana Söderberg mfl kommer att sätta samman gruppen utifrån de krav som gäller.

Ansökningarna hanteras i den ordning de ankommer via mail, först till kvarn principen, deltagaren måste uppfylla grundkraven, Gränslösa Möten förbehåller sig rätten att avslå ansökan om Gränslösa Möten sammansättningen inte kan uppnås, Gränslösa Möten förbehåller sig all rätt att antaga, avslå eller utesluta deltagare

När de 101 platserna är tillsatta är landslaget komplett. Nya medlemmar tas in då någon eventuellt lämnar sin plats. Hos oss är olikheter vår styrka, det är just mixen och mångfalden som kommer att vara morgondagens konkurrensfördel för dig som vill prestera ännu lite bättre oavsett titel på visitkortet. Du får några av Sveriges bästa coacher och resurspersoner till ditt förfogande! Är du klar för en ny gränslös resa, kanske det bästa du gjort!?

// Totalt 6 st vår- och höstträffar. Fulla träningsdagar på hemlig plats med fokus på inspiration, kunskap, nya möten samt en makroekonomisk uppdatering. Aktiva workshops samt föreläsningar. Bussarna med coacher är en viktig del av träningsdagen.

Deltagarna har sin egen plan för dagen samt får uppgifter med sig hem. Nya teman vid varje tillfälle.

Huvudcoachen Kenth, moderatorn Henrik möter du vid varje tillfälle samt olika resurspersoner beroende på tema och upplägg. Coach, moderator och resurspersonerna kommer att finnas på scen, buss och i workshop.

// Individuell intervju med varje deltagare vid ingång av 24 månaders avtal. Kartlägga ditt startläge, dina
önskemål samt vad du kan bidra med och dina förväntningar. Coaching i grupp och via kommunikationsplatt-
formen. Filmdokumentation av träffarna kommer att finnas exklusivt för dig i Gränslösa Möten biblioteket.

// Årlig sommarfest med inbjuden gäst, samt informell frukostträff vid tennisveckan i Båstad, för att bygga nätverk, relationer, skapa lagtillhörighet och få inspiration.

// LinkedIn grupp, mailgrupper och chattforum för Gränslösa Möten landslaget. Sociala medier och hemsida, www.granslosamoten.se, för öppen information.  

// 5 regionala landslag kommer att samverka över tiden genom träffar och olika forum. Ett regionalt landslag
kommer att bestå av 101 personer i närliggande geografiskt område. Medlemskapet är 24 månader och kan delas med kollega eller vän.

// Först till kvarn gäller. När 101 platser är tillsatta är landslaget komplett. Nya medlemmar tas in då någon eventuellt lämnar sin plats.

Vi ser olikheter som vår främsta styrka i vårt landslag!

Läs mer om medlemskap i Gränslösa Möten

Hör gärna av dig!

Bo Nilsson
tel 070 527 61 12
info@granslosamoten.se

A Sustainable Tomorrow 2017 flyttar gränser

Årets hetaste hållbarhets och framtidskonferens - Det skapades Gränslösa Möten när flera experter besökte Båstad och Gränslös verkstad avslutade dagen

Läs mer

Vinnaren utsedd till Årets Gränslösa Initiativ 2017

Vinnare är - Initiativet ”Football for Life” i FC Rosengård och Fastighetsbolaget Veidekke som har ett givande samarbete sedan många år

Läs mer

Succé för Gränslösa Möten i Båstad 2016

En återblick - Gränslösa Möten genomförde en historisk dag den 4 augusti 2016 med att etablera en ny form för gränslös mötesplats i Skandinavien.

Läs mer

Utmärkelsen Gränslösa Initiativ

- för hållbar utveckling genom partnerskap. ”Partnerships for the Goals”. Nominering för 2018 startar den 1 oktober 2017 (prisvärde: 600 000 kr)

Läs mer